Heerlijk tuinweer geweest

Afgelopen vrijdag heb ik de hele dag heerlijk in de tuingewerkt!
Het was echt ideaal weer en ik werd zelfs bruin.. Ik heb nu al mijn aardappels gepoot, kapucijnerplantjes uit de koude bak geplant, rekken voor de bonen neergezet en doperwten, peulen, winterwortels, bietjes, pastinaken en savooikool gezaaid. Dus ik heb al best veel gedaan. Ik hoop niet dat ik overal te vroeg mee ben, maar dat zien we dan wel weer. Frank was ook nog even langs geweest omdat hij vond dat mijn bramenhek niet recht genoeg stond. Nu heeft hij de buitenste palen vastgezet aan kleine paaltjes, zodat het draad strak aangetrokken worden. Dat ziet er nu dus weer heel professioneel uit!
Ook komen er al diverse spruitjes van groentes en bloemen boven (tuinbonen, uien, pioenroos en crocosmia). Het is echt lente!

Overzicht

2 gedachten over “Heerlijk tuinweer geweest

 1. Lisette

  Hoi hoi,

  Zo zo bezig bijtje?!
  Mijn kapucijners moeten de grond nog in en hier zie ik ze al boven de grond staan! Ben jaloers! Bevalt dat goed kapucijners? Dit jaar doe ik ze voor het eerst..
  Ik was dit jaar zo slim om eerst mijn peultjes te zaaien en toen het hekwerk erbij te zetten... dit resulteerde in het probleem dat mijn zaai-rij langer is als mijn hekwerk. (slim hè?). Tja nu maar afwachten of alle boontjes boven komen anders verplant ik ze wel richting het hekwerk. hahaha. Foutje bedankt!

  Ik ben morgen ook vrij! Maar moet helaas de spullen in pakken voor de verhuizing, eind deze maand gaan we naar de boerderij. De verbouwing is nog niet klaar maar wel bewoonbaar. Scheelt een hoop huurgeld voor mijn woninkje. Hopelijk heb ik nog een uurtje over om de tuin in te gaan!

  Ik wens je ook alvast een goed (zonnig) paasweekend!
  Lisette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *