Ook binnen..

Ja, ook binnen groeit alles hard. Terwijl mijn aspergeplantjes zo'n trage start hadden, heb ik ze nu allemaal al in aparte potjes gezet. Nog even groeien en ze kunnen in de tuin! Ook heb ik, heel grappig, een champignonnen setje! Die staat bij mij in de hal en het doet het gewoon. Ik heb vandaag mijn eerste 4 champignons geoogst, met 1 best wel grote. Nu stond er dat je ze niet te groot moet laten groeien omdat dan de smaak achteruit gaat. Morgen ga ik ze eten.
Ik ben vandaag ook nog buiten aan de gang geweest. Ik heb een groot net over mijn bessenstruiken gedaan en begonnen met de strijd tegen het onkruid. Ook heb ik wat dingen verplant die ik binnen had staan, lampionbesplantjes en wat bloemen. En ik heb 2 komkommerplanten geplant, die had ik gekocht. Al mijn zaaiwerk laat nog even op zich wachten. Ik wil nog zaaien: witlof, haverwortel, bietjes en worteltjes. En ik ga binnenkort mijn maisplantjes en spruitjes uitplanten. Ow en ik heb vandaag snijbonen, witte bonen en bruine bonen in mijn koude bak gezaaid!
Haha.. beetje veel in 1 bericht.. Hieronder kun je zien hoe snel champignonnen groeien in 3 dagen..

Champignons op 6 mei Champignons op 9 mei

2 gedachten over “Ook binnen..

 1. THEA

  Heb ik ook wel eens gedaan, lukt best goed. Lekkere verse champignons...Mmmmmmmmmm. Meestal heb je er maar een paar tegelijk,ik deed ze dan bij de gebakken aardappels eten.De champertjes in schijfjes snijden en in een beetje boter even bakken, heerlijk met wat peterselie er over!!
  Je proeft echt wel verschil, hoor!!

  Geniet er van, groetjes Thea

 2. Annemiek

  Hoi! Leuke site heb je!

  Hoe start je dat op met die champignons? Ziet er goed uit, dat zou ik ook wel eens willen uit proberen. Duurt het lang voor de champignons erop staan?

  groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *