Verjaardag gehad

Zo, mijn verjaardag is gevierd! In 3 x nog wel..
Eerst heb ik het voor mijn familie gevierd op zondag 21 februari. Ik had 5 taarten gemaakt en allemaal lekker hapjes. En ik heb onwijs leuke cadeaus gehad! Een wafelijzer, boeken van Peter Blaauw en een onwijs mooie mestvork. En als klap op de vuurpijl een sapcentrifuge! Ik heb al een paar heerlijke sapjes gemaakt. Deze zomer wordt dat echt onwijs lekker met mn bessen en aardbeien..
Zaterdag de 27e zijn mijn vrienden langs geweest voor een biertje. Van hun heb ik ook weer mooie cadeaus gehad. Zakjes zaad, cadeaubon van Ranzijn, weer een mooi kookboek en centjes. Ik had ook 3 potjes met keukenkruiden gekregen om te zaaien. Dat heb ik gister meteen even gedaan. Ook heb ik meteen wat tuinkers gezaaid, dat is ook altijd lekker.
Gisteravond kwamen nog 2 vriendinnen langs voor mijn verjaardag. Zij hadden ook leuke cadeautjes: een bollenmandje, een hele leuk windlicht met Delfts-blauwe afbeeldingen, zakjes aparte zaden en zelfs een cadeautje van de vader van een vriendin. Hij heeft ook een moestuin en vond het zo leuk dat ik het ook had dat hij wat pootaardappels had meegegeven als cadeautje! Het zijn Gloria aardappels.

Kortom ik ben echt blij met al mijn cadeaus!!! Vooral omdat het zoveel cadeaus zijn voor mijn tuin. Heb er steeds meer zin in! šŸ˜€
Ow bijna vergeten te zeggen, ik heb al mijn zaden geordend en in een Excel sheet gezet. Dus ik ben echt begonnen hoor!

4 gedachten over “Verjaardag gehad

 1. Annemiek

  Zo joh, wat een gave kado's, die mensen kennen je echt goed, om zo'n passende kado's te geven, leuk! Nou ben benieuwd naar je komende sapjes, wat zal jij gezond worden..hahaha.

  groetjes

 2. Thea

  Heej Willemijn,

  Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!

  Je hebt wel een boel leuke dingen gekregen, zeg!!

  Leuk hoor! Ik ben benieuwd wat het worden gaat allemaal.

  Groetjes Thea

 3. Annemiek

  Hey Willemijn, Ik heb dan wel 14 verschillende tomatenrassen, maar ik plant er maar 1 van elk:) Dus da valt dan nog mee toch, ik heb echt te weinig plaats om er meer te doen.Ze moeten dalijk allemaal in potten de tuin in. Morgen is volgens de kosmosagenda "de dag" om tomaten te zaaien, dus dat ga ik dan ook maar doen. De volgende gunstige dag is de 19e, dus alles wat dan nog niet gekiemd is , komt dan nog een keer aan de beurt.
  groetjes weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *