Begonnen

Het planten is eindelijk begonnen!
Afgelopen zaterdag heb ik uien en tuinbonen geplant. ja ik ben een beetje laat, maar hopelijk gaat het nog lukken. Alle aardbeienplanten heb ik weggehaald. Een aantal regels heb ik verplaatst. De rest is naar mijn broer en de composthoop gegaan. Het waren er echt veel te veel!
Aankomend weekend moet het laatste gedeelte gespit worden zodat de aardappels erin kunnen.
Helaas ook slecht nieuws. Vorige week kreeg ik bericht van de Tuinvereniging. Mijn tuin moet opgeofferd worden voor een fietspad!! 🙁 Dus volgend jaar moet ik op een ander stukje grond verder. Ik hoop maar dat mijn fruitbonen het leuk vinden dat ze verplaatst moeten worden. Ik baal er best wel van, want ik had een mooi stukje aan de zijkant van het complex. Nouja dit jaar kan ik gelukkig nog tuinen hier!
Ik moet nodig weer wat foto's erop zetten.. 🙂

5 gedachten over “Begonnen

 1. Marleen

  Wat jammer dat je moet verhuizen. De fruitbomen kunnen het eerste jaar na de verhuizing minder vruchten geven. Ik hoop dat je nieuwe tuin netjes wordt opgeleverd en dat je niet eerst weken bezig bent met spitten en onkruid verwijderen. Leuke, nieuwe foto's!
  Groetjes, Marleen

 2. Annemiek

  Hoi,
  Kun je die fruitbomen dan al wel in november/december ofzo overplanten, dat lijkt me het beste, dan heb je kans dat ze goed aanslaan.
  Ik heb nog even wat prei en broccoli tussen mijn fruitbomen gezet:) was nog een vrij plekkie.

 3. Thea

  Jij bomen zul je wel op tijd moeten rondsteken!! Dan heb je meer kans op overleven!!

  Jammer dat je moet verhuizen!!

  Groetjes Thea

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *