Zomer!

😀 Ok misschien een beetje erg positief, maar het is op dit moment echt heeerlijk weer!
Begin vorige week had ik nog een inzinking wat tuin betreft en zag ik het allemaal niet meer zitten.. Maar afgelopen vrijdag ben ik de hele dag aan de gang gegaan. Om 8 uur 's ochtends was ik op de tuin bezig!
Eigenlijk staat er niet veel op mijn tuin nog, maar dat wat er stond deed het goed: aardbeien, aardappels, uien, tuinbonen, spinazie en rucola. Ook mijn kersenbomen doen het heel goed! Ik moet er nodig een netje overheen doen, want straks zijn ze weg, de kersen dan :-).
Maar afgelopen vrijdag heb ik dus weer een hoop onkruid weggehaald en wat dingen gezaaid: witlof (rode en witte), sperzieboontjes, zilveruitjes en goude uitjes (om in te maken). Verder heb ik nog wat peultjes gezaaid, ja ik weet het heel erg laat.. maar wie weet komt het nog. Ook heb ik mijn rekken weer neergezet en snijbonen gezaaid. Ik ben benieuwd..
Morgen ga ik weer hard aan de gang. Ik zal dan ook weer wat fotootjes maken! :camera:
Update 7-6-2010: Ik heb er wat fotootjes bij gedaan!

2 gedachten over “Zomer!

 1. Annemiek

  ja zo gaat dat met tuinieren...op en af! Maar hoe fijner het weer, hoe meer zin in tuinieren. En als straks het oogsten begint van al dat lekkers, weten we waarvoor we het ook alweer deden 🙂

 2. Thea

  Klopt helemaal wat Annemiek zegt, als het weer goed is, is de groei ook meestal goed.
  En dan heb je er ook weer meer zin in.

  En al helemaal als je kunt oogsten.

  Wij aten vanavond weer een heerlijke gemengde salade uit eigen tuin!! Dat is toch echt een luxe niet??

  Die regen zul je wel goed hebben kunnen gebruiken lijkt me!En nu zou het weer warmer worden....keigoed!! Je merkt toch wel dat de planten het dan veel beter doen.

  Groene groetjes van Thea

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *